Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Австралија и со Парламентот на Нов Зеланд

ПретседателИЛИЈА ДИМОВСКИ


          ЧленовиВЛАДИМИР ЃОРЧЕВ
                             МАРИЈА АНДОНОВСКА
                             АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ 
                             СВЕТЛАНА ЈАКИМОВСКА
                             ЈАНИ МАКРАДУЛИ
                             ЦВЕТАНКА ИВАНОВА
                             АДНАН ЈАШАРИ

Click