Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на балтичките земји: Естонија, Летонија и Литванија

ПретседателЛИЛЈАНА ПОПОВСКА

          ЧленовиПЕТАР ПОП АРСОВ
                            ОЛИВЕР АЛЕКСОВСКИ
                            ЦВЕТКО ГРОЗДАНОВ
                            АНДРЕЈ ПЕТРОВ
                            ЕМИЛИЈАН СТАНКОВИЌ
                            ЗУМРЕТЕ ЈАКУПИ

Click