Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Босна и Херцеговина

Претседател: ГОРАН МИНЧЕВ 

         ЧленовиДАУТ РЕЏЕПИ 
                            ЖИВКО ПЕЈКОВСКИ  
                            РИСТО СТОЈАНОВ 
                            АВДИЈА ПЕПИЌ 
                            ГОРАН МИСОВСКИ 
                            ТАЛАТ ЏАФЕРИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.