Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Црна Гора

ПретседателКРСТО МУКОСКИ 

          Членови: ЖИВКО ПЕЈКОВСКИ  
                            СВЕТЛАНА ЈАКИМОВСКА 
                            ЉУБИСАВ ИВАНОВ ЅИНГО  
                            СОЊА МИРАКОВСКА 
                            МИЛЕ АНДОНОВ  
                            ЕРМИРА МЕХМЕТИ 
 

Click