Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска

ПретседателМЕНДУХ ТАЧИ 

          ЧленовиЦЕНА МАТЕВСКА 
                            ЛИЛЈАНА ЗАТУРОСКА 
                            КОСАНА НИКОЛИЌ МАЗНЕВА  
                            ГОРАН СУГАРЕСКИ  
                            ЃОРЃИ ОРОВЧАНЕЦ 
                            ФЕМИ ЈОНУЗИ 
 

Click