Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Француската Република

ПретседателСЛАВИЦА ГРКОВСКА 

          ЧленовиЈОВАН ЛАЗАРЕВ  
                             КЕНАН ХАСИПИ 
                             СИЛВАНА БОНЕВА  
                             ИЛИЈА КИТАНОСКИ  
                             РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА ЈАНКОВСКА  
                             ЏЕВАТ АДЕМИ 

 
 

Click