Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Холандија

ПретседателАДНАН ЈАШАРИ

          ЧленовиМИЛЕ ПАЧЕМСКИ
                             МАРИЈА АНДОНОВСКА
                             ЦВЕТАН ТРИПУНОВСКИ
                             МИЛЕ АНДОНОВ
                             РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА ЈАНКОВСКА
                             МЕРАЛ УЗЕИРИ ФЕРАТИ

Click