Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран

ПретседателХАЈРУЛА МИСИНИ

          ЧленовиБЕСИМ ДОГАНИ
                             ВЕЛЕ ЃОРЃИЕВСКИ
                             ОЛИВЕРА ТРАЈАНОВСКА
                             ИВИЦА ГЕОРГИЕВСКИ
                             АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ
                             ТОМЕ ЧИНГОВСКИ

Click