Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Ирска

ПретседателАЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ 

          ЧленовиИВИЦА ГЕОРГИЕВСКИ  
                             НАТАША ЈАНЕВСКА  
                             ВЕСНА БЕНДЕВСКА 
                             ЕМИЛИЈАН СТАНКОВИЌ 
                             ХИСЕН ЏЕМАИЛИ 
 

Click