Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на Република Исланд и Кралството Норвешка

ПретседателИГОР ИВАНОВСКИ 

          ЧленовиСАДИЈЕ ИЛЈАЗИ  
                             ДАРКО ДИМИТРИЕСКИ  
                             ВЕЛЕ ЃОРЃИЕВСКИ 
                             ДАРКА ПЕТРУШЕВСКА 
                             ВЕСНА БЕНДЕВСКА  
                             ТАХИР ХАНИ 
 

Click