Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Државата Израел

Претседател:  ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ

          ЧленовиАЛЕКСАНДАР СПАСЕНОВСКИ
                             ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА
                             СЛАВИЦА ГРКОВСКА 
                             ГОРАН МИНЧЕВ
                             ТЕУТА АРИФИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.