Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Македонија за соработка со Парламентот на Народна Република Кина

ПретседателСИЛВАНА БОНЕВА

          ЧленовиБЕСИМ ДОГАНИ 
                             ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ 
                             НАДА СТАНЧЕВСКА 
                             ВАСКО ШУТАРОВ 
                             ЦВЕТАНКА ИВАНОВА 
                             ЏЕВАТ АДЕМИ 
 

Click