Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија

ПретседателАРБЕН ЏАФЕРИ 

          ЧленовиНАДИЦА ТАНЧЕВА ТУЛИЕВА  
                            ГОРАН ЃУРОВСКИ  
                            НИКОЛА КОТЕВСКИ  
                            КОСАНА НИКОЛИЌ МАЗНЕВА  
                            ГОРАН СУГАРЕСКИ 
                            САФЕТ НЕЗИРИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.