Пратенички групи за соработка

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентите на Република Малта и Република Кипар


Претседател: ВАНЧО КОЦЕВ

          Членови: ВЕСЕЛА ЧЕСТОЕВА
                             БЛАГОРОДНА ДУЛИЌ
                             МИЛЕ ПАЧЕМСКИ
                             СОЊА МИРАКОВСКА
                             ЈОВАН МАНАСИЈЕВСКИ
                             ЕРМИРА МЕХМЕТИ
Click