Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Монголија

ПретседателЗУМРЕТЕ ЈАКУПИ   

          ЧленовиСОЊА ЃЕЛОВА СТОЈАНОВА 
                             КАТЕРИНА ДИМЕСКА  
                             РИСТО ПЕНОВ 
                             ГОРАН СУГАРЕСКИ  
                             АБЕДИН ЗУМБЕРИ 
                             ДАРКО ДИМИТРИЕСКИ 
 

Click