Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија

ПретседателЦВЕТКО ГРОЗДАНОВ   
 
          ЧленовиБЕСИМ ДОГАНИ  
                            ЉУБИСАВ ИВАНОВ ЅИНГО  
                            БОРИСЛАВ СТОЈМЕНОВ 
                            РИСТО СТОЈАНОВ  
                            СТОЈАН АНДОВ 
                            ЏЕМАИЉ ЈАШАРИ 
 

Click