Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија

ПретседателВАСКО ШУТАРОВ  


          ЧленовиЗОРАН ПЕТРЕСКИ 
                             ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ 
                             НАДА СТАНЧЕВСКА  
                             СТАНКА АНАСТАСОВА 
                             ЃОРЃИ ОРОВЧАНЕЦ 
                             ЏЕМАИЉ ЈАШАРИ 
 

Click