Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на САД

 

ПретседателВЛАДИМИР ЃОРЧЕВ 

         ЧленовиСИЛВАНА БОНЕВА 
                            ЗОРАН ПЕТРЕСКИ  
                            ПЕТАР ПОП АРСОВ  
                            РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА ЈАНКОВСКА  
                            ЈУЛИЕТА МАРКУ  
                            ИМЕР АЛИУ 
 

Click