Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Швајцарската Конфедерација

ПретседателФИЈАТ ЦАНОСКИ 

          ЧленовиЈОВАН ГИНЕВ 
                             ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ 
                             ВЕЛЕ ЃОРЃИЕВСКИ 
                             ЕМИЛИЈАН СТАНКОВИЌ  
                             ФАЗЛИ ВЕЛИУ  
                             ИМЕР АЛИУ 
 

Click