Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република

ПретседателСОЊА МИРАКОВСКА


          ЧленовиТОМЕ ДАНЕВСКИ
                             ЈАГОТКА ИВАНОВСКА
                             ОЛИВЕРА ТРАЈАНОВСКА
                             ЈОВАН ГИНЕВ
                             ХИСЕН ЏЕМАИЛИ
                             САДИЈЕ ИЛЈАЗИ

Click