Пратенички групи за соработкаПратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Украина

ПретседателИВАН СТОИЛКОВИЌ 

          ЧленовиВЕСЕЛА ЧЕСТОЕВА 
                             МАРЈАНЧО КОЛЕВСКИ 
                             САВЕ САВЕВСКИ 
                             НИКОЛА ЌУРКЧИЕВ 
                             РОЗА ТОПУЗОВА КАРЕВСКА  
                             АДНАН ЈАШАРИ 
 

Click