Активности


12,00 часот, Сала 4

КОМИСИЈА ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА

Предлог на дневен ред:

1. Предлог на закон за изменување на Законот за цивилни инвалиди од војната (второ
читање).

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.