Активности


14,00 часот, Сала

КОМИСИЈА ЗА ЕКОНОМСКИ ПРАШАЊА

Предлог на дневен ред:

1.    Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за трговија (Прво читање).

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.