Активности


ЧЕТВРТОК, 29.1.2009 год. 11,00 часот
Сала 1

ЧЕТИРИЕСЕТ И ПЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

-       На седницата на Собранието на Република Македонија ќе бидат поставувани пратенички прашања.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.