Активности


СРЕДА, 14.1.2009 год.11,00 часот, Сала 1

ЧЕТИРИЕСЕТ И ВТОРА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 30.12.2008 год.)

(прво продолжение)

Дневен ред:

16. Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за внатрешни работи, по скратена постапка;

17. Предлог на закон за дополнување на Законот за полиција, по скратена постапка;

18. Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за служба во Армијата на Република Македонија, по скратена постапка.

По завршувањето на 42. седница продолжуваат

ТРИЕСЕТ И ОСМАТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 9.1.2009 год.)

(прво продолжение)

Дневен ред:

13. Предлог на закон за изменување на Законот за државните службеници, по скратена постапка;

14. Предлог на закон за изменување на Законот за судска служба, по скратена постапка;

15. Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за водите, по скратена постапка;

16. Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за здравствено осигурување, по скратена постапка.

ДВАЕСЕТ И ЧЕТВРТАТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 6.10.2008 год.)

(четврто продолжение)

Дневен ред:

22. Информација за резултатите од истрагата, во врска со падот на армискиот хеликоптер на 12 јануари 2008 година кај катлановско Блаце, во која животот го загубија 11 мировници на Армијата на Република Македонија.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.