Активности


ПОНЕДЕЛНИК, 12.1.2009 год.11,00 часот, Сала 1

ЧЕТИРИЕСЕТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(продолжение)

-       На седницата на Собранието на Република Македонија ќе бидат поставувани пратенички прашања.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.