Активности


ВТОРНИК, 14,00 часот, Сала 3

КОМИСИЈА ЗА ЕВРОПСКИ ПРАШАЊА

Предлог на дневен ред:

1.    Предлог закон за индустриска сопственост (прво читање).

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.