Активности


12,00 часот, Уставна сала

КОМИСИЈА ЗА ЗДРАВСТВО

Предлог на дневен ред:

1.    Предлог на закон за изменување на Законот за заштита на правата на пациентите (Второ читање).

Предлогот на дневниот ред се дополнува со:

1.    Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за здравственото осигурување, по скратена постапка.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.