Активности
 Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски на 10.1.2009 година (сабота) ќе одржи прес-конференција по повод потпишување на решението за претстојните претседателски и локални избори во Република Македонија.

Прес-конференцијата ќе се одржи во 12,00 часот во Собранието на Република Македонија.
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.