Соопштенија

Понеделник, 27 април 2009 година

Средба на претседателот на Националниот совет за евроинтеграции, г-ѓа Радмила Шекеринска со г. Кристијан Хедберг, раководител на одделот за Република Македонија во Генералниот директорат за проширување на Европската комисија

На 28 април 2009 година, (вторник) ќе се одржи средба на Радмила Шекеринска, претседател на Националниот совет за евроинтеграции и г. Кристијан Хедберг, раководител на одделот за Република Македонија во Генералниот директорат за проширување на Европската комисија.

На средбата ќе присуствуваат и г-ѓа Силвана Бонева, потпретседател на Националниот совет за евроинтеграции, проф. д-р Владо Камбовски и г. Сашко Стефков, членови на Националниот совет за евроинтеграции.

Средбата ќе се одржи во сала на Влада во 17,00 часот.

 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.