ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДРЖАВНАТА НАГРАДА „8 СЕПТЕМВРИ“...

06.09.2022
На 8 септември 2022 година (четврток), во Кристалната сала на Собранието, во 12:00 часот, Одборот з...
Прочитај повеќе

ПОЛОЖУВАЊЕ ВЕНЦИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ - 8 Септември 2022...

06.09.2022
По повод одбележувањето на 31 годинa од независноста на Република Северна Македонија, собраниска де...
Прочитај повеќе

ПОЛОЖУВАЊЕ СВЕЖО ЦВЕЌЕ 18.8.2022...

17.08.2022
По повод одбележувањето на 18 Август, Ден на Армијата на Република Северна Македонија, на 18 август...
Прочитај повеќе

ПОЛОЖУВАЊЕ СВЕЖО ЦВЕЌЕ 8.8.2022...

05.08.2022
По повод одбележувањето на 21-годишнината од трагичната смрт на десетмината резервисти од Прилеп, н...
Прочитај повеќе

Одбележување на 2 Август - Ден на Републиката...

29.07.2022
...
Прочитај повеќе

Протоколите за пристапување на Финска и на Шведск...

27.07.2022
Собранието на Република Северна Македонија, денеска (среда, 27 јули), со почеток во 12 часот, ќе ја...
Прочитај повеќе

Потпретседателот Мисовски ќе го отвори Фестивалот...

26.07.2022
Потпретседателот на Собранието, Горан Мисовски, на 26 јули 2022 година (денеска), во 20:00 часот, с...
Прочитај повеќе

Положување цвеќе по повод 59 години од катастрофа...

25.07.2022
Собраниска делегација, предводена од потпретседателот Горан Мисовски, во состав Даниела Николова и ...
Прочитај повеќе

АД ХОК СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ЛИДЕРИТЕ...

22.07.2022
На денешната седница на Собранието на Република Северна Македонија бр. 79. свикана за во 11.00 часо...
Прочитај повеќе

Редовна координација во Собранието...

11.07.2022
На денешната редовна координација свикана од претседателот на Собранието, Талат Џафери, присуствува...
Прочитај повеќе
 
 

Постари соопштенија

Click