Соопштенија
Четврток, 25 февруари 2010 година

Положување на венец свежо цвеќе
 
По повод шест години од смртта на претседателот Борис Трајковски, Делегација на Собранието на Република Македонија предводена од претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, а во состав г. Владимир Ѓорчев, г-ѓа Цветанка Иванова и  г. Феми Јонузи, на 26 февруари 2010 година (петок) во 12, 00 часот ќе положи венец свежо цвеќе на гробот на претседателот Борис Трајковски, во Алеја на великаните, Градски гробишта Бутел.
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.