NDARJA E CMIMIT SHTETEROR "MITO HAXHI VASILEV JASMIN" 21.1...E mërkure, 21 dhjetor 2011, ora 14:00, Salla solemne

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR "MITO HAXHI VASILEV JASMIN"

Lexo më shumë

SEANCA NR. 18 II 21.12.11...E mërkurë, 21 dhjetor 2011, ora 11,00, Salla1

SEANCA NR. 18 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 19.12.2011) (vazhdim i dytë)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI 21.12.11...E mërkurë, 21 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

(e filluar më 12.10.2011)(vazhdim i parë)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHK...E mërkurë, 21 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

SEANCA NR. 18 I 20.12.11...E martë, 20 dhjetor 2011, ora 11,00, Salla1

SEANCA NR. 18 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 19.12.2011) (vazhdim i parë)

Lexo më shumë

KESHILLI NACIONAL PER EUROINTEGRIME 27.12.11...E martë, 27 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

KËSHILLI NACIONAL PËR EUROINTEGRIME

Lexo më shumë

KOMISIONI PER FINANCIM DHE BUXHET 23.12.11...E premte, 23 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 18 E KOMISIONIT PER FINANCIM DHE BUXHET 19.12....E hënë, 19 dhjetor 2011, Ora 14:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 18 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

Seanca e 18-t#...E hënë, 19 dhjetor 2011, ora 11,00, Salla1

SEANCA NR. 18 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

KOMISIONI PER MBIKEQYRJE TE ZBATIMIT TE MASAVE PER NDJEKJE ...E hënë, 19 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla4

MBLEDHJA NR. 5 E KOMISIONIT PËR MBIKËQYRJE TË ZBATIMIT TË MASAVE PËR NDJEKJE TË KOMUNIKIMEVE NGA MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME DHE MINISTRIA E MBROJTJES

(e filluar më 16.12.2011)(vazhdim i parë)

Lexo më shumë
1...345...31                                
Click