SEANCA NR.13 IV 23.12.11...E premte, 23 dhjetor 2011, ora 12:00, Salla1

SEANCA E TREMBËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 8.11.2011) (vazhdim i katërt)

Lexo më shumë

SEANCA NR. 18 IV 23.12.11...E premte, 23 dhjetor 2011, ora 12:20, Salla 1

SEANCA NR. 18 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 19.12.2011) (vazhdim i katërt)

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIK LIGJVENES ok 23.12.11...E premte, 23 dhjetor 2011, ora 14:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONIT JURIDIK LIGJVENES prod 23.12.11...Pas mbarimit të Mbledhjes së 19-të vazhdon Mbledhja e 20-të e

KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

Lexo më shumë

SEANCA NR. 18 3 prod 22.12.11...E enjte, 22 dhjetor 2011, ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 18 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 19.12.2011) (vazhdim i tretë)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER PUNE DHE POLITIKE SOCIALE 22.12.11...E enjte, 22 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER MBIKEQYRJE TE ZBATIMIT TE MASAVE PER NDJEKJE ...E enjte, 22 dhjetor 2011, ora 10:30, Salla 3

KOMISIONI PËR MBIKËQYRJE TË ZBATIMIT TË MASAVE PËR NDJEKJE TË KOMUNIKIMEVE NGA MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME DHE MINISTRIA E MBROJTJES

(e filluar më 16.12.2011)(vazhdim i dytë)

Lexo më shumë

VIZITA E DELEGACIONIT TE KOMISIONIT LIGJVENES TE KUVENDIT P...E enjte, 22 dhjetor 2011, ora 10:15 - 10:45, Salla e Qeverisë

VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMISIONIT LIGJVËNËS TË KUVENDIT POPULLOR TË REPUBLIKËS SË SERBISË, NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

- Takim me z. Trajko Veljanoski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.

Lexo më shumë

KOMISIONI PER POLITIKE TE JASHTME 21.12.11...E mërkurë, 21 dhjetor 2011, ora 14:00, Salla 3

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

Lexo më shumë

Dhenia e deklarates solemne 21.12.11...E mërkurë, 21 dhjetor 2011, ora 12:00, Salla me Drugdhendje të Thellë

Dhënia e deklaratës solemne

Lexo më shumë
1234...31                                
Click