Njoftime


E martë, 27 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

(e filluar më 5.10.2011) (vazhdim i dytë)

më shumë...E martë, 27 dhjetor 2011, ora 14:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 23.12.2011) (vazhdim i parë)

më shumë...Pas mbarimit të Mbledhjes së 20-të vazhdon Mbledhja e 19-të e

KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 23.12.2011) (vazhdim i parë)

më shumë...E hënë, 23 dhjetor 2011, ora 14:00, Salla4

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

(e filluar më 23.12.2011) (vazhdim i parë)

më shumë...E hënë, 26 dhjetor 2011, ora 11:00, Salla1

SEANCA NR. 18 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 19.12.2011) (vazhdim i pestë)

më shumë...E premte, 23 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...E martë, 27 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

(e filluar më 22.12.2011) (vazhdim i parë)

më shumë...E martë, 27 dhjetor 2011, ora 14:00, Salla 3

KOMISIONI PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT

më shumë...E martë, 27 dhjetor 2011, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

më shumë...E enjte, 17 nëntor 2011, ora 12:00, Salla1

SEANCA E KATËRMBËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 31
  •                                 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.