SEANCA NR. 147 11.4.11...E hënë, 11 prill 2011 Pas përfundimit të seancës së 148 vazhdon

SEANCA NR. 147 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 6. 4. 2011) (vazhdim i parë)

Lexo më shumë

Seanca e 135-t#...E martë, 25 janar 2011, Ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 135 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 24.01.2011)(vazhdimi i parë)

Lexo më shumë

Seanca e 146-t#...E premte, 1 prill 2011, Ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 146 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

Seanca e 145-t#...E mërkurë, 30 mars 2011, ora 11:00, Salla1

SEANCA E NJËQINDEDYZETEPESË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVENES 8.4.11...E premte, 8 prill 2011, Ora 13:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 124 E KOMISIONIT JURIDIK-LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERMJET BASH...E premte, 8 prill 2011, Ora 11:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 81 E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIKË DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 37 E KOMISIONIT PER CESHTJE TE ZGJEDHJEVE DHE ...E premte, 8 prill 2011, Ora 15:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 37 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE TË ZGJEDHJEVE DHE EMËRIMEVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EVROPIANE 07.04.11...E enjte, 7 prill 2011, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EKONOMIKE 8.4.11...E premte, 8 prill 2011, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

Lexo më shumë

SEANCA E NJEQINDEDYZETEGJASHTE 06.04.11...Pas përfundimit të seancës së 147-të vazhdon

SEANCA E NJËQINDEDYZETEGJASHTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë
123...22                       
Click