Njoftime


Pas përfundimit të seancës së 146-të vazhdon

SEANCA E NJËQINDETRIDHJETEPESTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 24. 1. 2011)(vazhdimi i shtatë)

më shumë...E martë, 5 prill 2011, ora 15:00, Salla 3

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVËNËS

më shumë...E martë, 5 prill 2011, ora 16:00, Salla 4

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE TË ZGJEDHJEVE DHE EMËRIMEVE

më shumë...E martë, 5 prill 2011, ora 13:00, Salla 4

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...E martë, 5 prill 2011, ora 12:00, Salla 4

KOMISIONI PËR SHËNDETËSI

më shumë...E martë, 5 prill 2011, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMINË E UJËRAVE

më shumë...E hënë, 4 prill 2011, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

më shumë...E hënë, 4 prill 2011, ora 15:00, Salla 4

KOMISIONI PËR KULTURË

më shumë...E hënë, 4 prill 2011, ora 13:00, Salla 3

KOMISIONI PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT

më shumë...E hënë, 4 prill 2011, ora 13:00, Salla “Boris Trajkovski”

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIKË DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 22
  •                        
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.