Соопштенија
Среда, 21 декември 2011 година, 12,00 часот, Сала Длаборез
 
Давање свечена изјава
 
Госпоѓа Олгица Јорданова, јавен обвинител во Вишото јавно обвинителство Штип е избрана за член на Советот на јавните обвинители на Република Македонија, и по тој повод, пред претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, ќе даде свечена изјава.

Се покануваат камермани и фоторепортери да го обележат настанот.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.