Соопштенија


Понеделник, 1 август 2011 година

Положување венец свежо цвеќе на споменикот на Методија Андонов Ченто

По повод 2. Август - Ден на Републиката, делегација на Собранието на Република Македонија, предводена од г-ѓа Светлана Јакимовска, потпретседател на Собранието на Република Македонија и членовите г. Владимир Ѓорчев, г. Рафет Муминовиќ, г. Игор Ивановски и г-ѓа Ленче Николовска, ќе положи венец свежо цвеќе на споменикот на Методија Андонов Ченто, прв претседател на Президиумот на АСНОМ, на 2 август 2011 година, во 11,00 часот.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.