СоопштенијаПонеделник, 1 август 2011 година

Положување венец свежо цвеќе во Меморијалниот центар АСНОМ - Пелинце

По повод 2. Август - Ден на Републиката, делегација на Собранието на Република Македонија, предводена од г. Јани Макрадули, потпретседател на Собранието на Република Македонија и членовите г. Јордан Пачков, г. Реџаил Исмаили, г. Оливер Спасовски, г. Ивон Величковски и г. Сафет Бишевац, ќе положи венец свежо цвеќе во Меморијалниот центар АСНОМ - Пелинце, на 2 август 2011 година, во 13,00 часот.

Click