Соопштенија

Вторник, 16 август 2011 година
 
Положување венец свежо цвеќе 

 
По повод 18. Август - Ден на Армијата на Република Македонија, делегација на Собранието на Република Македонија, предводена од г-ѓа Светлана Јакимовска, потпретседател на Собранието на Република Македонија и членовите г. Владимир Ѓорчев, г-ѓа Весна Бендевска, г. Рафет Муминовиќ и г. Горан Мисовски, ќе положи венец свежо цвеќе на Партизанските гробишта во Бутел на гробот на генерал Михајло Апостолски и на гробот на загинатиот претседател и врховен командант Борис Трајковски, на 17 август 2011 година, во 9,00 часот.
Click