Соопштенија

Вторник, 26 јули 2011 година, 10,00 часот

Положување венец свежо цвеќе пред споменикот на загинатите во земјотресот

По повод одбележувањето на 48 години од катастрофалниот земјотрес во Скопје, Собраниска делегација, предводена од г-ѓа Сузана Салиу, потпретседател на Собранието на Република Македонија, денеска ќе положи свежо цвеќе пред споменикот на загинатите во земјотресот.

Во состав на Делегацијата ќе бидат и пратениците: г. Александар Спасеновски, г-ѓа Тања Томиќ, г-ѓа Ленче Николовска и г. Ивон Величковски.
Click