Njoftime


E premte, 28 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 51 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E hënë, 31 dhjetor 2012, ora 09:30, Salla e Ohrit

DHËNIE E DEKLARATËS SOLEMNE

Zotëri Bekim Rexhepi, anëtar i Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë, do të japë deklaratë solemne para kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski.

më shumë...Pas mbarimit të Seancës së 51-të vazhdon

SEANCA NR. 47 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 3.12.2012)(vazhdim i katërt)

më shumë...E premte, 28 dhjetor 2012, ora 10:30, Salla e Qeverisë

MBLEDHJA NR. 73 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 4.12.2012)(vazhdim i parë)

më shumë...E premte, 28 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 22 E KOMISIONIT PËR MBROJTJE DHE SIGURI

më shumë...E premte, 28 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 46 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 4.12.2012)(vazhdim i katërt)

më shumë...E enjte, 27 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla1

SEANCA E PESËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E enjte, 27 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

më shumë...E hënë, 24 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla1

SEANCA E DYZETENËNTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E shtunë, 22 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 71
  •                                                                         
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.