Соопштенија

Петок, 11 ноември 2016 година

Положување венци свежо цвеќе 

По повод 13 Ноември - Денот на ослободување на Град Скопје, делегација на Собранието на Република Македонија во состав: г-ѓа Марија Алексовска, г-ѓа Билјана Ивановска и г. Арсо Синадинов, на 13 ноември 2016 година (недела), ќе положи венци свежо цвеќе на:

10.00 часот - Споменикот на ослободителите на Скопје на Партизанските гробишта во Бутел;

10.30 часот - Алејата на заслужните граѓани, на гробот на генерал Михајло Апостолски во Бутел;

11.30 часот - Споменикот на ослободителите на Скопје пред Владата на Република Македонија.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.