Соопштенија

Петок, 21 октомври 2016 година

Положување венец свежо цвеќе 

По повод 23 Октомври - Ден на Македонската револуционерна борба, делегација на Собранието на Република Македонија во состав: г. Жарко Денковски, генерален секретар на Собранието на Република Македонија, г. Весел Весељи, државен советник и г-ѓа Ѓилсер Клинче, државен советник, на 23.10.2016 година (недела), во 11.00 часот, ќе положи венец свежо цвеќе на Споменикот на основачите на ВМРО во Парк „Жена борец“.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.