Соопштенија

Среда, 7 декември 2016 година

Положување венец свежо цвеќе 

По повод државниот празник Св. Климент Охридски, делегација на Собранието на Република Македонија во состав: г-ѓа Билјана Ивановска, г. Златко Атанасовски и г. Арсо Синадинов на 8 декември 2016 година, ќе положи венец свежо цвеќе  на Споменикот на Свети Климент Охридски, во 11.00 часот, кај Соборниот храм „Свети Климент Охридски“.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.