Активности

Четврток, 31 декември 2020

Новогодишна честитка на претседателот Џафери

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, упати честитка до граѓаните на земјава за Новата 2021 година, посакувајќи им сѐ најдобро на индивидуален и фамилијарен план. Тој посака во новата година надминување на пандемиската состојба и остварување на стратешката цел - членство во Европската Унија.

 

 Видео