Активности

 

Четврток, 19 август 2021

ПОЛОЖУВАЊЕ ВЕНЦИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ по повод Денот на Армијата

По повод одбележувањето на Денот на Армијата на Република Северна Македонија, 18 Август, делегација на Собранието на Република Северна Македонија во состав: Илија Николовски и Бети Стаменкоска-Трајкоска, на градските гробишта Бутел положи четири венци свежо цвеќе на:

  • Партизанските гробишта;
  • Пред вечниот дом на претседателот Борис Трајковски;
  • Пред вечниот дом на генерал Михаило Апостолски;
  • Пред вечниот дом на претседателот Киро Глигоров

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.