Соопштенија

Четврток, 11 март 2021 година

Положување свежо цвеќе

По повод 78 години од депортацијата на 7144 македонски Евреи во логорот на смртта-Треблинка, во име на Собранието на Република Северна Македонија, Бојан Василевски, заменик-генералниот секретар, денеска, ќе положи цвеќе во:

  • 10.30 часот, Тутунски комбинат-Монопол, пред Споменикот на 7144 македонски Евреи и 
  • 11.30 часот, Градски гробишта Бутел, пред Споменикот на депортираните Евреи.
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.