Соопштенија

Петок, 6 август 2021 година

ПОЛОЖУВАЊЕ СВЕЖО ЦВЕЌЕ

По повод одбележувањето на 20-годишнината од трагичната смрт на десетмината резервисти од Прилеп, на 8 август 2021 година (недела), Делегации на Собранието на Република Северна Македонија, ќе положат свежо цвеќе, и тоа:

Пратениците Марија Георгиевска и Александар Велјановски ќе положат свежо цвеќе во 09:30 часот пред месноста Карпалак;

Пратениците Бисера Костадиновска-Стојчевска и Петар Ристески, ќе положат свежо цвеќе во 12:00 часот пред комплексот Карпалак, во центарот на Прилеп.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.